10 cesti supa de pui
3 morcovi medii, curatati si feliati
1 radacina de telina taiata marunt
3 linguri de ghimbir proaspat tocat
6 catei de usturoi taiati marunt
3 cesti de fidea cu ou sau paste (dupa preferinta)
4 cesti (aprox. 450 gr) piept de pui fiert si taiat cubulete
3 linguri de marar proaspat maruntit
1 lingura zeama de lamaie
Mod de preparare
- se fierbe supa de pui, dupa care se adaufa morcovii, telina, ghimbirul si usturoiul;
- se fierb toate la foc mediu si fara capac pana ce legumele se inmoaie usor, aproximativ 20 de minute;
- se completeaza cu taiteii si bucatile de pui, lasandu-se la fiert inca 8-10 minute pana se fac taiteii;
- presara la final mararul maruntit si zeama de lamaie (dupa gust).
Informatii nutritionale (per portie): 191 calorii; 4 g grasimi (2 g grasimi saturate si 1 g monosaturate); 64 mg colesterol; 14 g carbohidrati; 24 g proteine; 1 g fibre; 182 mg sodiu; 50% din necesarul zil dddnic de vitamina A.
Comentarii (5)
mielul nu se recomanda deloc la cardiaci le face rau
Este super buna!
Foarte buna am facut si eu dar fara ghimbir, alta planta cu gust similar nu avem?
Foarte buna si gustoasa !
Unde gasesc menta acum ?
Posteaza comentariu