6 portii
- Friptura de curcan - 1,8 kg
- Sare - 1/2 lungurita (2 ml)
- Salvie - 1/4 lingurita (1 ml)
- Apa - 1/4 cana (60 ml)
- Otet - 3/4 cana (180 ml)
- Piper negru - 1/4 lingurita (1 ml)
- Cimbrisor - 1/4 lingurita (1 ml)
Amestecati sarea, salvia, piperul si cimbrisorul. Turnati amestecul peste friptura. Coaceti la cuptor la 180 grade Celsius, timp de 2 ore. Ungeti des cu sos in timpul coacerii.
Continut pe portie:
- Glucide - 20g
- Grasimi - 7g
- Proteine - 53g
- Calorii - 360
Comentarii (2)
vreau sa cumpar pui de curcan
Nu mi se pare nimic deosebit! Nu cred ca mancarea facuta la microunde este foarte sanatoasa.
Posteaza comentariu