2 portii
- Morcovi taiati cubulete - 1/4 cana(60 ml)
- Telina cubulete - 1/4 cana(60 ml)
- Supa de pui - 3/4 cana(180 ml)
- Unt - 1 lingurita(5 ml)
- Faina - 2 lingurite(10 ml)
- Carne de pui fiarta, cubulete - 180g
- Lapte 2% - 1/4 cana(60 ml)
- Patrunjel verde tocat - 1 varf cutit
- Piper negru
Intr-o cratita mica, amestecati morcovii, telina si supa; aduceti la fierbere. Lasati sa fiarba 5 minute. Intr-o tigaie antiadeziva topiti untul, apoi adaugati faina si lasati sa fiarba 2 minute, amestecand. Retrageti de pe foc si adaugati progresiv legumele; puneti din nou pe foc si lasati sa fiarba, la foc mic, 5 minute, amestecand constant. Adaugati carnea de pui, laptele si patrunjelul, amestecati bine. Reincalziti puiul si lasati sa fiarba inabusit 5 minute, apoi piperati. Serviti.
Continut pe portie:
- Glucide: 6g=1,5 unitati
- Grasimi: 10g=2 unitati
- Proteine: 14 g
- Calorii: 170
Comentarii (2)
vreau sa cumpar pui de curcan
Nu mi se pare nimic deosebit! Nu cred ca mancarea facuta la microunde este foarte sanatoasa.
Posteaza comentariu