2 linguri ulei de masline
1 ceapa mare taiata marunt
1-3 linguri boia de ardei iute
400 g supa de legume
4 rosii pitice maruntite
12 cesti cartofi fierti taiati cubulete
1 1/2 ceasca de fasole eiata
2 cesti (150 g) de spanac congelat
2 linguri de otet din vin rosu
1/2 ceasca de busuioc proaspat maruntit
Mod de preparare
- se incinge uleiul la un foc mediu si se adauga ceapa pana se caleste (aproximativ 6 minute);
- apoi se adauga boia si se lasa numai 30 de secunde ca sa nu se arda;
- se toarna supa de legume si se completeaza cu rosii, cartofi si fasole verde;
- se fierb la foc mic, amestecan ocazional pana cand legumele se inmoaie usor (aproximativ 12 minute);
- la final se pune spanacul si otetul, lasandu-se pe foc inca 2-4 minute;
- se presara busuiocul proaspat in fiecare farfurie cu supa.
Informatii nutritionale (1 portie): 253 calorii; 8 g grasimi (1 g saturate si 5 g monosaturate); 0 mg colesterol; 40 g carbohidrati; 9 g proteine; 10 g fibre; 485 mg sodiu; 1032 mg potasiu; 27% din necesarul zilnic de vitamina A; 60% din necesarul zilnic de vitamina C; 44% din necesarul zilnic de folati; 30% din necesarul de potasiu, 20% din necesarul de calciu si 20% din necesarul de fier
Comentarii (2)
o prajitura simpla si gustoasa TINETI-O TOT ASA
bun articol si va rog luati in evidenta si alte probleme de sanatate cum ar fii vezica urinara la fem. va multumesc
Posteaza comentariu