Sos
- 1/3 pahar cu suc de portocale
- 1 lingura cu otet din vin rosu
- 2 linguri cu ulei de masline
- 1 lingurita cu mustar
- sare si piper dupa gust
Salata
- 10 pahare cu frunze de spanac
- 1 pahar cu varza rosie tocata
- 8-12 ridichii de dimensiuni mici
- 1 mango feliat
- 1 avocado feliat
Mod de preparare
- pentru prepararea sosului se amesteca sucul de portocale, otetul, mustarul, sare si piperul intr-ul bol;
- pentru a prepara salata, inainte de a servi aceasta salata amesteca spanacul, ridichile, varza rosie si mango intr-un bol mai mare;
- adauga sosul, dupa care orneaza cu feliile de avocado.
Valori nutritionale (1 portie): 210 calorii, 14 g grasimi, 0 mg colesterol, 22 g carbohidrati, 3 g proteine, 6 g fibre, 258 mg sodiu.
Comentarii (2)
o prajitura simpla si gustoasa TINETI-O TOT ASA
bun articol si va rog luati in evidenta si alte probleme de sanatate cum ar fii vezica urinara la fem. va multumesc
Posteaza comentariu