- 1 lingurita ulei de masline
- 4 catei de usturoi pisati
- 6 rosii decojite si taiete
- 1 pahar cu vin alb sec
- 1 kg si jumatate de scoici
- 2 lingurite cu patrunjel proaspat tocat
Mod de preparare
- incalzeste uleiul intr-o tigaie, dupa care adauga usturoiul, care se lasa la prajit timp de 3 minute;
- adauga rosiile, creste temperatura si mai lasa amestecul la foc pentru inca un minut;
- toarna vinul si lasa amestecul la fiert;
- adauga si scoicile, acopera tigaia si lasa scoicile sa fiarba pana se deschid;
- pune scoicile intr-un bol, adauga sosul peste acestea si presata patrunjelul.
Valori nutritionale (1 portie): 267 calorii, 6 g grasimi, 64 mg colesterol, 14 g carbohidrati, 28 g proteine, 1 g fibre, 427 mg sodiu.
Comentarii (2)
o prajitura simpla si gustoasa TINETI-O TOT ASA
bun articol si va rog luati in evidenta si alte probleme de sanatate cum ar fii vezica urinara la fem. va multumesc
Posteaza comentariu