- 4 felii de paine din faina integrala
- 6 linguri cu zahar brun
- 3 lingurita cu zeama de lamaie
- 3 pahare capsune taiate in jumatate
- 4 linguri cu Mascarpone (crema de branza din Italia)
Mod de preparare
- feliile de paine sunt prajite
- intre timp, incinge o tigaie mai mare in care vei adauga zaharul, zeama de lamaie;
- lasa amestecul la foc timp de un minut, iar din cand in cand amesteci ingredientele;
- adauga capsunele si amesteca pana cand compozitia incepe sa scada, adica aproximativ 1 minut;
- pe fiecare felie de paine se pune compozitia cu capsune, iar la sfarsit se presara o lingurita cu mascarpone si cateva stafide, daca va plac.
Valori nutritionale (1 portie): 203 calorii, 5 g grasimi, 9 mg colesterol, 40 g carbohidrati, 4 g proteine, 153 mg sodiu.
Comentarii (2)
o prajitura simpla si gustoasa TINETI-O TOT ASA
bun articol si va rog luati in evidenta si alte probleme de sanatate cum ar fii vezica urinara la fem. va multumesc
Posteaza comentariu