1 si 1/2 iaurt cu vanilie
4 banane, taiate in jumatate pe lung
3 linguri de zahar brun
1/2 lingurita scortisoara
1 lingura de rom sau suc de lamaie
1 lingura unt
1/2 cana de frisca
2 linguri de cacao fara zahar
Mod de preparare
- Lasa iaurtul intr-un bol la frigider, timp de o ora;
- Pune bananele la cuptor intr-o tava unsa cu unt si stropeste-le cu zaharul brun, scortisoara si romul (sau sucul de lamaie). Lasa-le sa se coaca aproximativ 5 minute;
- Intre timp pregateste crema din cacao si frisca cu mixerul;
- Dupa ce ai scos bananele de la cuptor, asaza bucatile in bolul cu iaurt; pune deaspupra bucatilor crema pe care ai facut-o cu mixerul.
Informatii nutritionale (1 portie): 359 calorii; 16 g grasimi; 53 mg colesterol; 51 g carbohidrati; 7 g proteine; 4 g fibre; 77 mg sodiu; potasiu (21% din necesarul zilnic); carciu si vitamina C (20% din necesarul zilnic); vitamina A (15% din necesarul zilnic).
Comentarii (1)
Mi-a placut foarte mult articolul, retetele sunt foarte bune pentru organism si sunt si aspectoase. Sigur le voi prepara si eu.
Posteaza comentariu