1 cana suc de portocala
1 lingura de sos de soia
2 catei de usturoi maruntiti
1/2 lingura de cimbru uscat
4 bucatii de marime medie de carne dezosata de porc
1/4 lingura sare sau dupa gust
piper dupa gust
2 linguri ulei de canola
Mod de preparare
- Incinge cuptorul;
- Intre timp, amesteca sucul de lamaie, sosul de soia, usturoilu si cimbrul intr-un bol mic;
- Condimenteaza carnea cu sare si piper;
- Incinge uleiul intr-o tigaie si pune carnea de porc in ea; las-o pana se rumeneste, pe fiecare parte cate 1 - 2 minute;
- Trece carnea din tigaie, intr-o tava si pune-o la cuptor aproximativ 5 minute, apoi scoate bucatile de carne pe o farfurie si pastreaza-le calde;
- Adauga peste ele amestecul obtinut la inceput si mai pune o data la cuptor, lasand inca 3 - 5 minute. Preparatul se serveste cald.
Informatii nutritionale (o portie): 176 calorii; 8 g grasimi; 49 mg colesterol; 7 g carbohidrati; 18 g proteine; 0 g fibre; 325 mg sodiu; vitamina C (50% din necesarul zilnic); seleniu (36% din necesarul zilnic).
Comentarii (1)
Mi-a placut foarte mult articolul, retetele sunt foarte bune pentru organism si sunt si aspectoase. Sigur le voi prepara si eu.
Posteaza comentariu