Retete pentru persoanele hipertensive

Scoici in sos de rosii (4 portii) Ingrediente

  • 1 lingurita ulei de masline
  • 4 catei de usturoi pisati
  • 6 rosii decojite si taiete
  • 1 pahar cu vin alb sec
  • 1 kg si jumatate de scoici
  • 2 lingurite cu patrunjel proaspat tocat


Mod de preparare

  • incalzeste uleiul intr-o tigaie, dupa care adauga usturoiul, care se lasa la prajit timp de 3 minute;
  • adauga rosiile, creste temperatura si mai lasa amestecul la foc pentru inca un minut;
  • toarna vinul si lasa amestecul la fiert;
  • adauga si scoicile, acopera tigaia si lasa scoicile sa fiarba pana se deschid;
  • pune scoicile intr-un bol, adauga sosul peste acestea si presata patrunjelul.


Valori nutritionale (1 portie): 267 calorii, 6 g grasimi, 64 mg colesterol, 14 g carbohidrati, 28 g proteine, 1 g fibre, 427 mg sodiu.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dana pe 15 Dec 2010, 22:47
    bravo

    o prajitura simpla si gustoasa TINETI-O TOT ASA

    0
    0

  • putintelu.v pe 10 Sep 2009, 11:48
    inima sanatoasa

    bun articol si va rog luati in evidenta si alte probleme de sanatate cum ar fii vezica urinara la fem. va multumesc

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod