2 cani de paste
2 cani de fasole verde pastai, taiata
2 cani de piept de pui maruntit
1/2 cana ceapa verde taiata vertical
1/4 cana busuioc proaspat maruntit
1 1/2 lingurita patrunjel proaspat maruntit
200 g de ardei rosu copt
2 linguri ulei de masline extravirgin
2 linguri otet de vin rosu
1 lingura de apa
1/2 lingurita de sare
1/2 lingurita de usturoi maruntit
1/4 lingurita de piper negru
Mod de preparare:
- se fierb pastele 7 minute si apoi fasolea verde pastai timp de 4 minute;
- dupa ce se racesc se combina cu carnea de pui, ceapa, busuioc, patrunjel si ardeiul copt;
- se face un sos din ulei de masline, apa, usturoi, otet, piper si sare, care se toarna peste compozitia de mai sus.
Valoarea nutritionala: 384 calorii; 19,7 g grasimi; 26,9 g proteine; 49 mg colesterol; 59 mg calciu; 866 mg sodiu; 2,6 g fibre; 3,2 mg fier; 47,8 g carbohidrati.
Comentarii (2)
toate retetele sunt interesante insa aceasta o savurez cel mai mult
toate ingredientele luate separat,sunt f.sanatoase,insa in combinatiile d-voastra,nu pot sa cred ca puiul este f.gustos alaturi de capsuni,ca si alte combinatii ! asa ca,gasiti alte retete mai comestibile si mai putin costisitoare,pt.ca nu toata lumea are bani pt.experiente culinare si canicula este si pentru cel sarac !
Posteaza comentariu