Salata
3 cani de paste mici
1 file de ton
1/8 lingurita de sare
1 1/2 cana castraveti, taiati cubulete
3/4 cana de branza feta, maruntita
1/4 cana ceapa rosie, taiata cubulete
1/4 cana masline feliate
1/4 lingurita piper negru
12 rosii pitice, taiate in jumatate
Sosul
1/4 cana zeama de lamaie
2 lingurite ulei de masline extravirgin
1 lingurita de oregano uscat
1/4 lingurita piper negru proaspat macinat
1/8 lingurita de sare
Mod de preparare:
- se fierb pastele, fara sare si ulei adaugat in apa;
- se clatesc cu apa rece si se toarna intr-un bol;
- se presara sare peste ton, se prajeste 5 minute pe fiecare parte si se taie in bucati;
- se amesteca bucatile de ton cu branza feta, castravetii, ceapa, maslinele si rosiile injumatatite;
- pentru a prepara sosul se combina zeama de lamaie cu piperul negru, oregano, ulei de masline si se toarna peste ingredientele din bol.
Valoarea nutritionala: 352 calorii; 11,8 g grasimi; 23,3 g proteine; 44 mg colesterol; 144 mg calciu; 567 mg sodiu; 2,8 g fibre; 2,5 mg fier; 39,6 g carbohidrati.
Comentarii (2)
toate retetele sunt interesante insa aceasta o savurez cel mai mult
toate ingredientele luate separat,sunt f.sanatoase,insa in combinatiile d-voastra,nu pot sa cred ca puiul este f.gustos alaturi de capsuni,ca si alte combinatii ! asa ca,gasiti alte retete mai comestibile si mai putin costisitoare,pt.ca nu toata lumea are bani pt.experiente culinare si canicula este si pentru cel sarac !
Posteaza comentariu