3 cani de paste
2 cani de rosii pitice, taiate in jumatate
1/4 cana de marar proaspat maruntit
170 g de spanac
1 lingurita coaja de lamaie rasa
2 linguri de apa
1 1/2 lingura ulei de masline extravirgin
1/2 lingurita de sare
1/4 lingurita de piper negru
8 fileuri de somon afumat, taiat bucatele
Mod de preparare:
- se fierb pastele, fara sare si ulei adaugate in apa;
- dupa ce se racesc se combina cu rosiile, mararul si spanacul intr-un bol;
- se face un sos din ulei de masline, coaja de lamaie, apa, sare si piper, care se toarna peste compozitia din bol;
- deasupra se presara somonul afumat maruntit.
Valoarea nutritionala: 206 calorii; 5,3 g grasimi; 9,8 g proteine; 4 mg colesterol; 43 mg calciu; 603 mg sodiu; 2,7 g fibre; 2,3 mg fier; 31,4 g carbohidrati.
Comentarii (2)
toate retetele sunt interesante insa aceasta o savurez cel mai mult
toate ingredientele luate separat,sunt f.sanatoase,insa in combinatiile d-voastra,nu pot sa cred ca puiul este f.gustos alaturi de capsuni,ca si alte combinatii ! asa ca,gasiti alte retete mai comestibile si mai putin costisitoare,pt.ca nu toata lumea are bani pt.experiente culinare si canicula este si pentru cel sarac !
Posteaza comentariu