Ingrediente:
4 bucati de piept de pui
8 cani de fasole verde
900 g de capsune feliate
2 pere, feliate
1/2 ceapa, maruntita
2 avocado, decojit si taiat marunt
otet de mere
Mod de preparare:
- se amesteca bucatile de pui cu 1/2 otet de mere si se lasa in frigider la marinat o ora;
- se iau bucatile de pui de la frigider, se prajesc pe gratar cate 4 minute pe fiecare parte si dupa ce s-au racit se taie cubulete;
- se pune fasolea verde, avocado, capsunele, perele si ceapa intr-un castron si se adauga apoi cubuletele de pui.
Comentarii (2)
toate retetele sunt interesante insa aceasta o savurez cel mai mult
toate ingredientele luate separat,sunt f.sanatoase,insa in combinatiile d-voastra,nu pot sa cred ca puiul este f.gustos alaturi de capsuni,ca si alte combinatii ! asa ca,gasiti alte retete mai comestibile si mai putin costisitoare,pt.ca nu toata lumea are bani pt.experiente culinare si canicula este si pentru cel sarac !
Posteaza comentariu