Ingrediente
1 ceapa medie, maruntita
4 catei de usturoi, pisati
2 linguri boia iute
3 cani plus 1 lingura de supa de pui sau legume
1 ardei verde taiat marunt
1 zucchini, maruntit
1 cana de varza verde taiata marunt
425 g de rosii taiate marunt
425 g fasole neagra din conserva
1 cana boabe de porumb
120 g ardei chili verde, taiat marunt
1 lingurita de oregano
1 lingurita de cumin (chimen)
1/4 cana seminte de dovleac maruntite
1/2 cana de frunze de coriandru proaspete si maruntite
sare si piper, dupa gust.
Mod de preparare:
- dupa ce se incalzeste 1 lingura de supa de pui/legume se adauga ceapa, usturoiul si ardeiul si se lasa la fiert timp de 5 minute;
- se adauga cele 2 linguri de boia iute, restul de supa de pui/legume, zucchini, varza si rosiile;
- dupa ce se fierb 5 minute se adauga si fasolea neagra, porumbul, ardeiul chili, oregano si cuminul;
- se lasa pe foc mare pana incepe sa fiarba, dupa care se reduce intensitatea focului si se lasa inca 15 minute;
- se ia de pe foc si se presara cilantro, seminte de dovleac, sare si piper.
Se recomanda a fi servita impreuna cu salata de laptuci cu avocado.
Posteaza comentariu