8 cartofi curatati si taiati cubulete
5 linguri maioneza dietetica
1 lingura suc de lamaie
1 lingurita pudra de curry
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita piper
1 cana de carne fripta de pui fara piele si taiata marunt
1/3 cana de mar verde taiat marunt
3 linguri ceapa rosie tocata marunt
3 linguri de telina taiata marunt
2 linguri de stafide maruntite
24 frunze de radicchio sau de andive
Mod de preparare
- Pune cartofii la fiert intr-o oala mare; ai grija sa ramana mai tari;
- Dupa ce s-au fiert, scoate-i si lasa-i la scurs timp de 10 minute;
- Amesteca maioneza, sucul de lamaie, praful de curry, sarea si piperul intr-un bol de salata;
- Adauga apoi puiul, marul, ceapa, piper, telina, stafidele si cartofii;
- Dupa ce ai amestecat toate aceste ingrediente, ia compozitia cu o lingura si pune pe fiecare frunza de radicchio sau andiva.
Informatii nutritionale (1 aperitiv): 30 calorii; 1 g grasimi; 5 mg colesterol; 4 g carbohidrati; 2 g proteine; 0 g fibre; 84 mg sodiu; 63 mg potasiu.
Comentarii (1)
Mi-a placut foarte mult articolul, retetele sunt foarte bune pentru organism si sunt si aspectoase. Sigur le voi prepara si eu.
Posteaza comentariu