24 inflorescente de broccoli
24 inflorescente mici de conopida
1 lingura de sos de soia
1 lingura de otet
1 lingura de ulei se susan
1 lingura suc de ghimbir
1 lingura unt de alune
1 catel de usturaoi pisat
1 lingura pudra de curry
1/4 lingura sare
Mod de preparare
- Intr-o oala cu apa fiarta pune broccoli si conopida si lasa-le 3 minute. Dupa ce le scoti, clateste-le in apa rece si scurge-le;
- Amesteca intr-un bol sosul de soia, otetul, uleiul, ghimbirul, untul de alune, usturoiul, curry si sarea pana cand obtii o compozitii omogena;
- Adauga inlorescentele si lasale la marinat la temperatura camerei timp de 2 ore;
- Pentru a le servi, pune cate 2 inflorescente de broccoli si 2 de conopida pe bete de frigarui. Le poti aseza pe o farfurie intinsa se stropi cu amestecul in care ai introdus inflorescentele.
Informatii nutritionale: 33 calorii; 2 g grasimi; 0 g colesterol; 3 g carbohidrati; 2 g proteine; 1g fibre; 112 mg sodiu; 156 mg potasiu.
Comentarii (1)
Mi-a placut foarte mult articolul, retetele sunt foarte bune pentru organism si sunt si aspectoase. Sigur le voi prepara si eu.
Posteaza comentariu