1/2 kg de rosii taiate in jumatate
1 ceapa medie, taiata in jumatate
3 catei de usturoi cu coaja
1 lingura + 1 lingurita cu ulei de masline
1/4 lingurita cu sare sau dupa gust
piper dupa gust
1 pliculet cu supa de pui instant sau zeama in care a fost fiert un pui
1/4 pahar cu suc de rosii
1 lingurita cu bulion
1 lingura cu busuioc tocat marunt
zahar brun dupa gust (optional)
1/2 pahar cu porumb fiert
Mod de preparare
- se incalzeste cuptoul si implicit o tava pentru copt;
- rosiile, ceapa si usturoiul sunt puse in tava, dupa care se adauga o lingura cu ulei;
- apoi tava este introdusa la cuptor timp de 30 minute, timp in care ingredientele se inmoaie, apoi sunt lasate la racit;
- decojeste rosiile, curata ceapa si usturoiul si pune legumele intr-un bol cu 1 pahar cu supa de carne si 1 lingurita cu ulei;
- apoi toate ingredientele de mai sus sunt puse intr-o oala, dupa care se adauga: celalalt pahar cu supa ce carne, sucul de rosii, bulionul, busuiocul si zaharul brun, in cazul in care folosesti;
- se lasa la fiert la foc mic, amestecandu-se din cand in cand;
- la sfarsit se adauga porumbul.
Informatii nutritionale (1 portie): 95 calorii, 4 g grasimi (1 g saturate, 3 g mononesaturate; 1 mg colesterol, 13 g carbohidrati, 3 g proteine, 3 g fibre, 146 mg sodiu, vitamina C (35% din valoarea zilnica).
Comentarii (3)
cu zahar pt diabetici??????
poi este foarte bun am si mancat am facut este f f f f f f f f bun si sper adika cred ca este foarte sanatossss
este foarte gustoasa si foarte sanatoasa
Posteaza comentariu