Retete practice si sanatoase pentru diabetici

Friptura de porc cu mar si cimbru (4 portii) Ingrediente

  • 3/4 pahar cu supa de pui fara sare
  • 2 lingurite cu ulei de masline
  • 4 felii de carne de porc fara grasime
  • 1 ceapa mica, taiata
  • 1 mar acrisor, decojit si taiat in felii
  • 1/4 pahar cu suc de mere
  • 2 lingurite cu mustar
  • 1/4 lingurita cu cimbru uscat


Mod de preparare


  • se incinge uleiul intr-o tigai mare, dupa care sunt adaugate feliile de porc, timp de 3-4 minute pentru fiecare parte. Dupa care feliile de carne sunt lasate pe o farfurie;
  • in aceeasi tigaie, dar la foc mic, este prajita ceapa timp de 3 minute, se adauga mararul si se lasa la fiert timp de 5 minute;
  • dupa ce ceapa s-a rumenit, se adauga sucul de mere, supa de carne, mustarul si cimbrul, amestecul este lasat la fiert timp de aproximativ 5 minute;
  • la final sunt adaugate si feliile de carne si apoi continutul este lasat sa mai fierba timp de aproximativ 10 minute.

Mancare se serveste fierbinte.

Informatii nutritionale: 219 calorii, 9 g grasimi, 67 mg colesterol, 9 g carbohidrati, 24 g proteina, 1 g fibre, 102 mg sodiu.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexa pe 17 Aug 2009, 23:27
    buna

    cu zahar pt diabetici??????

    11
    9

  • apolzan denisa pe 3 Aug 2009, 15:04
    buna....

    poi este foarte bun am si mancat am facut este f f f f f f f f bun si sper adika cred ca este foarte sanatossss

    8
    0

  • diaconescu geanina pe 10 Feb 2009, 11:19
    supa de rosii cu porumb

    este foarte gustoasa si foarte sanatoasa

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod