- 1/2 kg de varza de Bruxelles taiata in sferturi
- 2 linguri cu ulei de masline
- 1 lingura cu ceapa rosie tocata
- 1/4 lingura cu zeama de lamai
- 1 lingura cu helas sau zeama de lamaie
- 1 lingurita cu mustar
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare
- varza de Bruxelles trebuie gatita la aburi timp de 10 minute (daca nu aveti oala speciala puteti folosi strecutoarea si o oala normala);
- intre timp, amestecati uleiul, ceapa, zeama de lamai, mustarul, sarea si piperul intr-un bol mediu. Acestei garnituri trebuie adaugata Varza de bruxelles.
Informatii nutritionale: 108 calorii, 7 g grasimi, 0 mg colesterol, 10 g carbohidrati, 3 g proteine, 3 g fibre, 188 mg sodiu, 405 mg potasiu.
Comentarii (3)
cu zahar pt diabetici??????
poi este foarte bun am si mancat am facut este f f f f f f f f bun si sper adika cred ca este foarte sanatossss
este foarte gustoasa si foarte sanatoasa
Posteaza comentariu