1/3 pahar cu migdale maruntite
1/2 pahar cu zahar
2 linguri cu faina
1/3 pahar cu tofu
1 lingura de unt
1/4 lingurita esenta de migdale
3 pahare cu zmeura, mure sau afine
1 aluat ( de la magazinele cu paine)
sare
1 ou
Mod de preparare
- se incalzeste cuptorul;
- aluatul este intins intr-o tava peste care se aseaza migdalele, dupa care este bagat la cuptor pana cand capata o culoare aurie deschisa, adica aproximativ 4-6 minute; dupa care se lasa la racit;
- pune zaharul, faina si sarea intr-un bol si amesteca pana se omogenizeaza; -se adauga oul, tofu, untul si esenta de migdale si amesteca in continuare;
- dupa ce tava a fost usa cu putin ulei se intin fructele in tava, apoi se aseaza amestecul cu migdale;
- se baga tava la cuptor timp de 40-50 minute;
- desertul este pudrat cu zahar si lasat sa se raceasca timp de 20 minute.
Informatii nutritionale (1 portie): 195 calorii, 7 g grasimi (2 g saturate, 3 g mononesaturate), 40 mg colesterol, 30 g carbohidrati, 4 g proteine, 4 g fibre, 48 mg sodiu, vitamina C (22% din necesarul zilnic).
Comentarii (3)
cu zahar pt diabetici??????
poi este foarte bun am si mancat am facut este f f f f f f f f bun si sper adika cred ca este foarte sanatossss
este foarte gustoasa si foarte sanatoasa
Posteaza comentariu