- 2 ciuperci de dimensiune mai mare;
- 1/2 pahar cu otet de mere cu miere;
- 1 lingura cu zahar brun;
- 1/4 lingurita cu rozmarin uscat;
- 1 lingurita cu usturoi pisat;
- 2 bucati de branza.
Mod de preparare
- se spala ciupercile si se lasa la uscat pe o farfurie;
- intr-un bol amesteca otetul, zaharul brun, rozmarin si usturoi, dupa care torni amestecul peste ciuperci si il lasi timp de 10 minute pentru ca ciupercile sa prinda gust;
- frige pe gratar ciupercile, intorcandu-le din cand in cand. De regula este nevoie de cate 4 minute pentru fiecare parte.
- aseaza o felie de branza in fiecare ciuperca si continua sa lasi ciupercile pe gril pana cand branza s-a topit.
Mancarea se serveste calda, asezandu-se fiecare ciuperca pe cate o farfurie.
Informatii nutritionale (1 portie): 157 calorii, 19 mg colesterol, 10 g proteine, 256 mg sodiu, 13 g carbohidrati, 2 g fibre, 606 mg potasiu, 224 mg calciu, 5 g grasimi saturate, 2 g grasimi mononesaturate, 8 g total grasimi.
Comentarii (3)
cu zahar pt diabetici??????
poi este foarte bun am si mancat am facut este f f f f f f f f bun si sper adika cred ca este foarte sanatossss
este foarte gustoasa si foarte sanatoasa
Posteaza comentariu