Ingrediente
5 cani de varza chinezeasca, feliata subtire
2 bucati de piept de pui, fara piele
1/2 cana de morcovi razuiti
1/2 cana de ceapa verde, taiata marunt
1/2 cana migdale maruntite
1/4 cana de frunze de cilantro maruntite
2 linguri seminte de susan prajite
Sos
2 linguri ulei de masline extravirgin
2 linguri sos de soia
1/4 cana otet de orez sau zeama de lamaie
3 linguri miere de albine
boia
sare si piper, dupa gust
Mod de preparare:
- se prajeste pe gratar pieptul de pui si se taie bucatele;
- se amesteca varza feliata, morcovii rasi, migdalele maruntite, frunzele de cilantro si ceapa verde taiata marunt;
- sosul se face amestecand uleiul de masline, sosoul de soia, otetul de orez, mierea de albine, boiaua, piperul si sarea;
- se toarna peste verdeata si se adauga bucatile de pui;
- se presara seminte de susan pe deasupra.
Posteaza comentariu