Deserturi delicioase

Desert cu inghetata si nuca de cocos (8 portii) Ingrediente
 
250 g de nuca de cocos
1 cutie inghetata de cocos
1 plic de serbet de portocala sau mango
1 plic de sebet cu zmeura
 

Mod de preparare
 
  • incalzeste cuptorul la 350º;
  • intr-o tava se pune partie de pergament peste care se imprastie nuca de cocos;
  • tava se baga la cuptor timp de 10-15 minute, pana cand nuca de cocos capata o culoarea aurie deschisa, dupa care se scoate din tava si este lasata la racit;
  • intr-o alta tava se aseaza coli de pergament, astfel incat colturile sa iasa in afara;
  • asterne 1/4 pahar cu nuca de cocos in tava, apoi asterne inghetat, si procedeul se repeta pana cand se termina nuca de cocos si inghetata;
  • apoi tava este bagata la frigider timp de 20 minute;
  • dupa care se pune sebetul de zmeura si iar se baga la frigider pentru 20 minute;
  • apoi se pune iar nuca de cocos si serbetul de portocala sau mangola si iar se baga la frigider pentru 20 minute;
  • la sfarsit se adauga inghetata de nuca de cocos si se decoreaza cu fulgi din nuca de cocos;
  • tava este acoperita cu o folie din plastic si se lasa la frigider peste noapte.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alina pe 8 Sep 2009, 22:28
    alina_2009@yahoo.com

    mi separe cam complicat de preparat...:-?

    0
    0

  • manuela pe 21 Dec 2007, 09:49
    Negresa cu caramel

    E super, copiii mei au fost incantati doar cand au vazut foto...o voi face cu gandul la voi si va urez multa sanatate, daruri frumoase si multe realizari. LA MULTI ANI!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod