250 g de nuca de cocos
1 cutie inghetata de cocos
1 plic de serbet de portocala sau mango
1 plic de sebet cu zmeura
Mod de preparare
- incalzeste cuptorul la 350º;
- intr-o tava se pune partie de pergament peste care se imprastie nuca de cocos;
- tava se baga la cuptor timp de 10-15 minute, pana cand nuca de cocos capata o culoarea aurie deschisa, dupa care se scoate din tava si este lasata la racit;
- intr-o alta tava se aseaza coli de pergament, astfel incat colturile sa iasa in afara;
- asterne 1/4 pahar cu nuca de cocos in tava, apoi asterne inghetat, si procedeul se repeta pana cand se termina nuca de cocos si inghetata;
- apoi tava este bagata la frigider timp de 20 minute;
- dupa care se pune sebetul de zmeura si iar se baga la frigider pentru 20 minute;
- apoi se pune iar nuca de cocos si serbetul de portocala sau mangola si iar se baga la frigider pentru 20 minute;
- la sfarsit se adauga inghetata de nuca de cocos si se decoreaza cu fulgi din nuca de cocos;
- tava este acoperita cu o folie din plastic si se lasa la frigider peste noapte.
Comentarii (2)
mi separe cam complicat de preparat...:-?
E super, copiii mei au fost incantati doar cand au vazut foto...o voi face cu gandul la voi si va urez multa sanatate, daruri frumoase si multe realizari. LA MULTI ANI!
Posteaza comentariu