1 pahar cu zahar
2 linguri cu unt
1/4 lingurita cu sare
1/3 pahar cu lapte
1 pahar cu bezele
1 pahar cu cirese maruntite
1 pahar cu ciocolata maruntita
1 pahat cu unt de arahide
1 pahar cu arahide maruntite
Mod de preparare
- intr-un bol se amesteca zaharul, untul, sarea si laptele;
- apoi, bolul este pus la foc mediu timp de 5 min si se amesteca sa nu se lipeasca;
- dupa care se adauga bezele si ciresele tocate;
- amesteca pana cand ingredientele s-au topit si s-au omogenizat;
- amestecul este turnat intr-o tava in care a fost pusa o foaie pentru copt;
- se introduce la cuptor timp de 5-10 minute;
- intr-un alt recipient se topesc la foc mic bucatile de ciocolata in untul de arahide, unde se amesteca continuu;
- dupa ce s-au topit se adauga arahidele tocate marunt;
- la sfarsit este turnata si aceasta compozitie in tava;
- apoi tava este bagata la frigider pentru 2 ore;
- cand s-a racit suficient taie prajitura in bucati mici.
Comentarii (2)
mi separe cam complicat de preparat...:-?
E super, copiii mei au fost incantati doar cand au vazut foto...o voi face cu gandul la voi si va urez multa sanatate, daruri frumoase si multe realizari. LA MULTI ANI!
Posteaza comentariu