1 pachet congelat de aluat de prajitura
1 blat de pizza
1 cana cu nuca de cocos
1-2 pahare cu lapte
1 pachet de budinca cu vanilie
2 cani cu bezele
1/2 cana de frisca
1/2 lingurita de vanilie
1 cana cu afine
1 cana cu zmeura
Mod de preparare
- incalzeste cuptorul la 375°;
- aseaza o foaie de copt unsa cu putina grasim peste blatul de pizza;
- intr-un recipient amesteca aluatul de prajitura cu nuca de cocos;
- amesteca cu mainile pana cand nuca de cocos se incorporeaza in aluat;
- aseaza aluatul de prajitura peste cel de pizza, dupa care se introduce la cuptor timp de 15 minute, pana cand blatul capata o culoarea maronie-aurie;
- intr-un alt recipient laptele este amestecat energic cu budinca de vanilie, apoi se pune la foc mic pana se ingroasa;
- separat sunt amestecate frisca, bezelele si esenta de vanilie;
- dupa ce blatul s-a racit se toarna budinca;
- peste budinca se aseaza amestecul din frisca si bezele;
- la sfasit se pun fructele.
Comentarii (2)
mi separe cam complicat de preparat...:-?
E super, copiii mei au fost incantati doar cand au vazut foto...o voi face cu gandul la voi si va urez multa sanatate, daruri frumoase si multe realizari. LA MULTI ANI!
Posteaza comentariu