2 portii
- Conopida - 1
- Castravete tocat - 1/4 cana (60 ml)
- Telina proaspata - 1/4 cana (60 ml)
- Oua fierte tari, maruntite - 2
- Ceapa tocata marunt dupa gust
- Boia - 1/4 lingurita (1 ml)
- Ardei rosu tocat - 2 linguri (30 ml)
- Sare si piper dupa gust
- Maioneza cu contint redus de grasime - 2 linguri (30 ml)
Fierbeti noua conopida la vapori. Amestecati celelalte ingrediente si adaugati conopida. Amestecati bine, presarati boia si ornati cu patrunjel.
Nota: Aceasta salata seamana cu o salata de cartofi
Continut pe portie:
- Glucide: 8g=2 unitati
- Grasimi: 10g=2 unitate
- Proteine: 8 g
- Calorii: 150
Comentarii (3)
si eu am facut astfel de salata si este delicioasa.
tocmai am aflat ca sunt insarcinata si vreau sa mananc cat mai sanatos,ma puteti ajuta cu mancaruri si alimente pentru gravide?
Savuroasa si cu ingrediente accesibile
Posteaza comentariu