4 portii
- Gelatina nearomata - 1 pliculet
- Apa calda - 1 3/4 cana (430 ml)
- Suc de lamaie - 1 lingura (15 ml)
- Otet alb - 1 lingura (15 ml)
- Sare - 1/4 lingurita (1 ml)
- Castravete taiat cubulete - 1 cana (250 ml)
- Telina tocata - 1 cana (250 ml)
- Ceapa rosie tocata - 1/3 cana ( 80 ml)
- Ridichi de luna - 1/2 cana (125 ml)
Dizolvati gelatina in apa calda. Daugati lsucul de lamaie, otetul si sarea. Puneti la frigider pana cand gelatina se incheaga. Serviti pe foi de spanac si ornati cu putin maioneza.
Continut pe portie:
- Glucide: 7g=2 unitati
- Grasimi: 1g
- Proteine: 11g
- Calorii: 80
Comentarii (3)
si eu am facut astfel de salata si este delicioasa.
tocmai am aflat ca sunt insarcinata si vreau sa mananc cat mai sanatos,ma puteti ajuta cu mancaruri si alimente pentru gravide?
Savuroasa si cu ingrediente accesibile
Posteaza comentariu