4 portii
- Gelatina nearomata - 2 pliculete
- Indulcitor hipocaloric - 1 pliculet
- Sare - 1/4 ligurita (1 ml)
- Apa fiarta - 1 1/2 cana (375 ml)
- Apa rece - 1 1/2 cana(375 ml)
- Otet alb - 1/2 cana (125 ml)
- Suc de lamaie - 2 linguri (30 ml)
- Lucerna - 2 cani (500 ml)
- Telina tocata - 1 cana (250 ml)
- Ridichi de luna tocate - 1/4 cana (60 ml)
- Ardei rosu, tocat - 1/4 cana (60 ml)
- Castravete decojit, feliat - 1/2 cana (125 ml)
Amestecati gelatina, substitutul de zahar si sarea. Adaugati apa fiarta si amestecati. Adaugati apa rece, otetul si sucul de lamaie. Refrigerati pana ce se incheaga partial. Adugati restul ingredientelor si turnati intr-un vas de 20cm X 20cm X 5cm. Refrigerati.
Continut pe portie:
- Glucide: 6g
- Grasimi: urme
- Proteine: 5g
- Calorii: 43
Comentarii (3)
si eu am facut astfel de salata si este delicioasa.
tocmai am aflat ca sunt insarcinata si vreau sa mananc cat mai sanatos,ma puteti ajuta cu mancaruri si alimente pentru gravide?
Savuroasa si cu ingrediente accesibile
Posteaza comentariu