4 portii
- Castraveti taiati felii - 4
- Ridichi de luna tocate - 4
- Ciuperci proaspat taiate - 4
- Conopida buchetele mici - 1 cana (250 ml)
- Ceapa verde tocata - 2
- Maioneza usoara - 1 lingura (15 ml)
- Mustar de Dijon - 1 lingurita (5 ml)
Amestecati totul, acoperiti si puneti la frigider 2-3 ore. Cand serviti, adaugati 1 lingura (15 ml) de maioneza la fiecare 250 ml de legume.
Continut pe portie:
- Glucide: 13g
- Grasimi: 1g
- Proteine: 4g
- Calorii: 74
Comentarii (3)
si eu am facut astfel de salata si este delicioasa.
tocmai am aflat ca sunt insarcinata si vreau sa mananc cat mai sanatos,ma puteti ajuta cu mancaruri si alimente pentru gravide?
Savuroasa si cu ingrediente accesibile
Posteaza comentariu