400 g de pui fiert fara os si piele
1 lingurita cu ulei de masline
1 pahar cu supa de pui fara sare
1/4 pahar cu otet
1/4 pahar cu masline verzi fara sambure
1/4 pahar cu prune uscate fara sambure
piper dupa gust
Mod de preparare
- puiul este lasat la scurs, daca nu se tapeaza cu un servetel;
- uleiul este incins la foc mediu intr-o tigaie destul de mare;
- adauga puiul si supa de carne, care se lasa la fiet timp de 2 minute;
- apoi este adaugat otetul si se lasa la foc mic cateva minute;
- se adauga maslinele, prunele si piperul, se acopera tigaiei si se las la fiet, in jur de 15 minute;
- puiul este asezat pe o farfurie, peste care se adauga sosul si se serveste.
Informatii nutritionale (1 portie): 224 calorii, 8 g grasimi (2 g saturate, 4 g mononesaturate), 118 mg colesterol, 7 g carbohidrati, 29 g proteine, 1 g fibre, 339 mg sosiu, 454 md potasiu, seleniu ( 20% din necesarul zilnic), zinc (18% din necesarul zilnic).
Comentarii (2)
Diabetul se poate vindeca usor, dar pana scapi de insulina te chinui.
Foarte interesant !!! Sigur, sunt si gustoase... dar fara niciun aport de zahar... nu cred ca i se va simti lipsa... celelalte ingrediente, ii vor compensa lipsa.
Posteaza comentariu