1/2 kg de rosii taiate in jumatate
1 ceapa medie, taiata in jumatate
3 catei de usturoi cu coaja
1 lingura + 1 lingurita cu ulei de masline
1/4 lingurita cu sare sau dupa gust
piper dupa gust
1 pliculet cu supa de pui instant sau zeama in care a fost fiert un pui
1/4 pahar cu suc de rosii
1 lingurita cu bulion
1 lingura cu busuioc tocat marunt
zahar brun dupa gust (optional)
1/2 pahar cu porumb fiert
Mod de preparare
- se incalzeste cuptoul si implicit o tava pentru copt;
- rosiile, ceapa si usturoiul sunt puse in tava, dupa care se adauga o lingura cu ulei;
- apoi tava este introdusa la cuptor timp de 30 minute, timp in care ingredientele se inmoaie, apoi sunt lasate la racit;
- decojeste rosiile, curata ceapa si usturoiul si pune legumele intr-un bol cu 1 pahar cu supa de carne si 1 lingurita cu ulei;
- apoi toate ingredientele de mai sus sunt puse intr-o oala, dupa care se adauga: celalalt pahar cu supa ce carne, sucul de rosii, bulionul, busuiocul si zaharul brun, in cazul in care folosesti;
- se lasa la fiert la foc mic, amestecandu-se din cand in cand;
- la sfarsit se adauga porumbul.
Informatii nutritionale (1 portie): 95 calorii, 4 g grasimi (1 g saturate, 3 g mononesaturate; 1 mg colesterol, 13 g carbohidrati, 3 g proteine, 3 g fibre, 146 mg sodiu, vitamina C (35% din valoarea zilnica).
Comentarii (2)
Diabetul se poate vindeca usor, dar pana scapi de insulina te chinui.
Foarte interesant !!! Sigur, sunt si gustoase... dar fara niciun aport de zahar... nu cred ca i se va simti lipsa... celelalte ingrediente, ii vor compensa lipsa.
Posteaza comentariu