2 lingurite cu ulei de masline
2 bucati praz taiat rondele
1 lingura cu salvie tocata marunt
2 cani cu supa de pui fara sare
2 pahare cu apa
1/2 kg de fasole
1 pui fiert, dezozat si fara piele
Mod de preparare
- fasolea este fiarta de seara;
- in oala se caleste prazul in cele 2 linguri de ulei, timp de 3 minute;
- adauga salvia si lasa oala pe foc pentru inca cateva minute, pentru ca salvia sa dea aroma mancarii;
- apoi se adauga apa si supa de carne;
- oala este acoperita si se lasa sa fiarba la foc mare;
- adauga fasolea si puiul si lasa sa fiarba fara ca oala sa fie acoperita timp de 3 minute, amestecand din cand in cand.
- se serveste fiebinte.
Informatii nutritionale (1 portie): 199 calorii, 6 g grasimi (1 g saturata, 3 g mononesaturata), 52 mg colesterol, 16 g carbohidrati, 23 g proteine, 4 g fibre, 530 mg sodiu, seleniu (19% din necesarul zilnic), fier (15% din necesarul zilnic).
Comentarii (2)
Diabetul se poate vindeca usor, dar pana scapi de insulina te chinui.
Foarte interesant !!! Sigur, sunt si gustoase... dar fara niciun aport de zahar... nu cred ca i se va simti lipsa... celelalte ingrediente, ii vor compensa lipsa.
Posteaza comentariu