Diabetul: alternative sanatoase pentru masa de Paste

Pui cu prune si masline verzi (4 portii) Ingrediente

400 g de pui fiert fara os si piele
1 lingurita cu ulei de masline
1 pahar cu supa de pui fara sare
1/4 pahar cu otet
1/4 pahar cu masline verzi fara sambure
1/4 pahar cu prune uscate fara sambure
piper dupa gust


Mod de preparare


  • puiul este lasat la scurs, daca nu se tapeaza cu un servetel;
  • uleiul este incins la foc mediu intr-o tigaie destul de mare;
  • adauga puiul si supa de carne, care se lasa la fiet timp de 2 minute;
  • apoi este adaugat otetul si se lasa la foc mic cateva minute;
  • se adauga maslinele, prunele si piperul, se acopera tigaiei si se las la fiet, in jur de 15 minute;
  • puiul este asezat pe o farfurie, peste care se adauga sosul si se serveste.


Informatii nutritionale
(1 portie): 224 calorii, 8 g grasimi (2 g saturate, 4 g mononesaturate), 118 mg colesterol, 7 g carbohidrati, 29 g proteine, 1 g fibre, 339 mg sosiu, 454 md potasiu, seleniu ( 20% din necesarul zilnic), zinc (18% din necesarul zilnic).
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bogdan pe 20 Iul 2008, 20:27
    Diabet

    Diabetul se poate vindeca usor, dar pana scapi de insulina te chinui.

    2
    0

  • Iusti pe 23 Apr 2008, 16:37
    Meniuri

    Foarte interesant !!! Sigur, sunt si gustoase... dar fara niciun aport de zahar... nu cred ca i se va simti lipsa... celelalte ingrediente, ii vor compensa lipsa.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod