De unde ne luăm mineralele necesare?
Magneziu
Este esenţial pentru dinţi, oase, muşchi, nervi, creier. Se absoarbe eficient în prezenţa vitaminei B12. Se recomandă un aport zilnic de 2 g pentru adulţi. Alimente: sfeclă, spanac fiert, năut fiert, caise uscate, fasole albă şi roşie fiartă, porumb fiert, broccoli, păpădie crudă, cartofi copţi, nuci, seminţe de floarea-soarelui, migdale, smochine uscate, curmale uscate, prune uscate, banane.
Comentarii (1)
daca organismul sufera de o afectiune o unui organ 100% nu se va face asimilarea mineralelor de care tot tracaniti voi aici sau se asimileaza in cantitati care nu ajuta organismul ...toti va pricepeti dar nici unul nu explicati cum trebui....lasati omul sa creada ca daca maninca ca boul spanac gata se asimileaza fier explicatile domnilor mari specialisti...dupa ce ca lumea e saraca ii mai indobitociti si voi cu iluziile voastre DE EXEMPLU lipsa vitaminei C nu se face prin a minca stiti voi ca cine (haplea) fructe care contin acesta substanta deoarece nu o va prelua organismul...acum e acum d-na MOROSANU CARE ESTE PROCEDURA sau cumva dvs sinteti ziarista si scrieti un articol asa pentru a umple o pagina
Posteaza comentariu