Retete cu peste si fructe de mare

Peste la gratar cu verdeturi (4 portii) Ingrediente:
 
650 g peste fara piele
1/2 ceasca de verdeturi proaspete tocate (patrunjel, menta, oregano, sau altele, dupa preferinta)
1/2 lingura sare
1/4 lingura piper
2 linguri ulei de masline
1 lamaie (optional)
 
 
Mod de preparare
 
  • se toaca verdeturile marunt, se adauga sarea si piperul, se amesteca bine si se aplica pe ambele parti ale bucatilor de peste, presand bine;
  • apoi se impacheteaza bucatile de peste in folie de plastic si se pun la frigider pentru o ora sau mai mult (maxim 24 de ore);
  • se incalzeste gratarul si se unge cu ulei;
  • pestele se stropeste cu ulei si se prajeste pe gratar;
  • lamaia se taie si se aseaza pe marginile platoului in care este servit pestele.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Emilia Iancovici pe 20 Dec 2007, 17:41
    Retete cu peste

    Reteta cu ton si taitei mi se pare super. O sa o incerc si eu, cu siguranta.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod