500 g spaghete sau alte paste asemanatoare
500 g creveti de marime medie sau mare, curatati
170 g branza de capra la temperatura camerei
2 catei usturoi, felii subtiri
1/2 ceasca masline kalamata, tocate
60 g rosii uscate de soare, tocate mare
3 linguri busuioc tocat mare
Mod de preparare:
- se incalzeste branza de capra la temperatura camerei, pentru a fi mai usor de combinat cu spaghetele;
- in timp ce se gatesc spaghetele, se pregatesc celelalte ingrediente;
- se curata crevetii;
- usturoiul se prajeste in ulei de masline timp de 1 - 2 minute;
- se adauga crevetii si se tin pe foc pana cand acestia capata o culoare rozalie pe fiecare parte;
- se adauga maslinele, rosiile si busuiocul;
- cand spaghetele sunt gata, se indeparteaza de pe foc si se pun la scurs;
- fierbinti, spaghetele se aseaza pe un platou si se adauga branza peste spaghete imediat, pentru a se putea topi si a servi drept sos;
- crevetii si celelalte ingrediente se indeparteaza de pe foc si se aseaza deasupra pastelor.
Comentarii (1)
Reteta cu ton si taitei mi se pare super. O sa o incerc si eu, cu siguranta.
Posteaza comentariu