1 ceapa de marime mare, tocata
3 linguri de unt nesarat
1/4 ceasca faina
3 cesti supa de pui
2 cesti lapte
1 cartof dulce, curatat si taiat cubulete
1 frunza dafin
1 lingura frunze proaspete de cimbru
500 g somon, fara piele, taiat bucati
1 tulpina broccoli, taiata bucati
sare si piper
Mod de preparare:
- intr-o oala se topeste untul si se adauga ceapa (aproximativ 5 - 10 minute);
- se adauga faina si se mesteca;
- se adauga supa si laptele continuand mestecarea timp de cateva minute;
- se adauga cartoful, frunza de dafin si cimbrul;
- se da focul mai mic si se lasa la fiert, mestecand ocazional, timp de 5 - 7 minute;
- se adauga pestele si broccoli si se mai lasa 5 minute, dupa care se presara sarea si piperul;
- se serveste in bol.
Comentarii (1)
Reteta cu ton si taitei mi se pare super. O sa o incerc si eu, cu siguranta.
Posteaza comentariu