Retete cu carne de vita

Carne de vita cu ciuperci si smantana (4 portii) Ingrediente:
 
500 g carne de vita fara os
2 linguri ulei de masline
230 g ciuperci taiate felii
1 ceapa tocata marunt
1 ceasca smantana
1 lingura patrunjel tocat (optional)
sare si piper
 

Mod de preparare
 
  • se taie carnea in bucati subtiri, apoi se presara cu sare si piper;
  • se incalzeste uleiul, apoi se adauga carnea si se lasa cateva minute sa se rumeneasca, amestecand pentru a se face pe ambele parti;
  • dupa ce este gata, carnea se scoate, iar in tigaie se adauga ceapa si ciupercile si se lasa pana cand ceapa este calita si ciupercile capata un aspect maroniu (aproximativ 5 minute);
  • carnea se adauga iar in tigaie si este lasata 1 - 2 minute pana se reincalzeste;
  • se indeparteaza de pe foc si este adaugata smantana;
  • se serveste fiebinte si presarata cu patrunjel.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 2 Ian 2009, 18:33
    sfat

    Dupa 55 ani, e foarte greu sa mai dai jos in greutate, dar poti sa-ti mentii greutatea pe care o ai cu un regim alimentar generos, fara grasimi, dulciuri si alcool!

    0
    0

  • alina arghirescu pe 20 Dec 2007, 22:56
    Motive si retete

    retetele acestea mi-au facut mai mult pofta de mancare...ma straduiesc sa slabesc si se intampla tocmai invers. Cred ca ne trebuie reteta personalizata pentru ca mai sunt si hormoni care fac bariera la orice reteta. e greu sa vad cum mananc 1000 de calorii si pun kg peste kg nu maivreau sa incerc nici o reteta,va rog sa ne ajutati cu ceva si pe noi femeile cu probleme hormonale,tiroida autoimuna,varste de peste 55 ani ! multumim si CRACIUN FERICIT !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod