Retete cu carne de vita

Carne de vita cu taitei Ingrediente:
 
500 g carne de vita taiata in bucati
2 linguri unt
1/2 ceasca ceapa tocata
1 catel usturoi tocat
230 g ciuperci proaspete, taiate felii
1/2 ceasca vin rosu
1 ceasca supa de vita
1 ceasca smantana
280 g supa de rosii concentrata
1 lingura sos Worcestershire
6 - 8 picaturi de sos tobasco
piper
taitei cu ou
parmezan ras (optional)
 

Mod de preparare:
 
  • taiteii se gatesc conform instructiunilor de pe pachet;
  • carnea se taie bucati, se da prin faina si se prajeste in unt, adaugandu-se ceapa, usturoiul si ciupercile;
  • se amesteca smantana, supa de rosii si se condimenteaza;
  • la amestecul cu carne se adauga vinul si supa de vita si se amesteca;
  • apoi se adauga amestecul cu smantana si se lasa o ora (fara a fierbe);
  • se serveste adaugata peste taiteii cu unt fierbinti;
  • optional, poti presara si parmesan.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 2 Ian 2009, 18:33
    sfat

    Dupa 55 ani, e foarte greu sa mai dai jos in greutate, dar poti sa-ti mentii greutatea pe care o ai cu un regim alimentar generos, fara grasimi, dulciuri si alcool!

    0
    0

  • alina arghirescu pe 20 Dec 2007, 22:56
    Motive si retete

    retetele acestea mi-au facut mai mult pofta de mancare...ma straduiesc sa slabesc si se intampla tocmai invers. Cred ca ne trebuie reteta personalizata pentru ca mai sunt si hormoni care fac bariera la orice reteta. e greu sa vad cum mananc 1000 de calorii si pun kg peste kg nu maivreau sa incerc nici o reteta,va rog sa ne ajutati cu ceva si pe noi femeile cu probleme hormonale,tiroida autoimuna,varste de peste 55 ani ! multumim si CRACIUN FERICIT !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod