6 cesti apa
2 linguri bulion de pui granule sau 2 cuburi
1 frunza dafin
2 linguri usturoi tocat
4 bucati de piept de pui, fara piele si os
600 g broccoli proaspat sau inghetat
10 3/4 cesti supa crema de pui
1/2 ceasca de maioneza
1 lingura suc de lamaie
1/2 lingura pudra de curry (optional)
230 g branza Cedar rasa
1 ceasca crutoane
1/4 ceasca unt topit
orez pentru 6 portii (optional)
Mod de preparare:
- intr-o oala mai mare se pun cele 6 cesti de apa, bulionul de pui, ceapa si frunza de dafin si se lasa la fiert;
- apoi se adauga carnea, se da focul mai mic si se mai lasa 15 minute, dupa care se indeparteaza de pe foc;
- pune broccoli intr-un vas incalzit si adauga apa fiarta si sarata peste, iar apoi scurge-o;
- intr-un alt vas amesteca maioneza, supa crema, sucul de lamaie si pudra de curry;
- aseaza broccoli peste acest amestec, iar peste broccoli pune carnea de pui si acopera cu sos, branza si crutoane;
- imprastie untul topit peste intregul continut;
- baga la cuptor pentru 40 - 45 de minute;
- se serveste peste orez (optional).
Comentarii (1)
Pare delicioasa... o voi incerca.
Posteaza comentariu