450 g piept pui fara os
1 lingura ulei masline
1 ceapa tocata
230 g ciuperci taiate feliute
1/2 ceasca smantana
230 g taitei cu ou
sare si piper dupa gust
paprika pentru garnitura
Mod de preparare:
- se prajeste pe gratar carnea sau in tigaie cu o ligura de ulei si se lasa deoparte;
- in tigaie se incalzeste o lingura de ulei si se adauga ceapa si ciupercile si se lasa timp de 5 - 10 minute;
- se adauga piper, sare si paprika;
- se adauga si carnea care a fost taiata bucatele;
- se mesteca si se tine pe foc 1/2 ora;
- intre timp se gatesc taiteii conform instructiunilor de pe pachet;
- se adauga smantana in amestecul cu carne;
- se indeparteaza de pe foc si se aseaza peste taitei;
- se orneaza cu paprika;
- se serveste fierbinte.
Comentarii (1)
Pare delicioasa... o voi incerca.
Posteaza comentariu