Retete cu carne de pui

Pui la cuptor cu sufleu de branza (6 portii) Ingrediente:

450 g piept de pui fara os, taiat in bucati
3/4 lingura chimion
1/4 lingura piper cayenne
1 lingura unt
1 lingura ulei masline
1 conserva de rosii tocate, scurse sau 2 rosii de marime medie, tocate
1 conserva fasole neagra
1/3 ceasca lapte
1 catel usturoi, tocat
1/3 cutie branza Munster rasa
1/3 cutie branza elvetiana rasa
2 albusuri de ou
paprika
 

Mod de preparare:
 
  • se incalzeste uleiul si untul si se pun bucatile de carne;
  • se presara chimionul si piperul cayenne;
  • se tine la foc timp de 3 - 4 minute, pana incepe sa se rumeneasca, dar nu pana este gata, si se indeparteaza din tigaie;
  • in aceeasi tigaie se pun rosiile si fasolea neagra si se lasa pe foc 1 - 2 minute;
  • amestecul obtinut se pune intr-o tava impreuna cu pieptul de pui;
  • laptele impreuna cu usturoiul se incalzesc pana aproape de fierbere;
  • se indeparteaza de pe foc si se adauga branza amestecand pana se topeste;
  • albusurile se bat pana prind forma;
  • amestecul cu branza se toarna peste albusul batut, se amesteca si se pune peste carnea de pui;
  • se presara paprika;
  • apoi se baga la cuptor pentru aproximativ 20 - 25 minute.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • crys pe 22 Dec 2007, 17:10
    Hmm

    Pare delicioasa... o voi incerca.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod