Retete cu carne de porc

Carne de porc la gratar cu salsa de rosii (4 portii) Ingrediente:
 
Salsa de rosii:
cateva rosii mici taiate in 4
1/2 borcan cu rosii uscate de soare, in ulei, scurse si tocate
1/4 ceasca busuioc tocat si cateva foi pentru garnitura
1/4 lingura piper cayenne
 
Sos:
 
2 linguri mustar Dijon
2 linguri miere
1 lingura usturoi tocat
 
4 bucati de carne de porc fara os - felii groase
 

Mod de preparare:
 
Salsa:
 
  • se amesteca ingredientele.
 
Carnea:  
 
  • se pune gratarul la incalzit;
  • intr-un vas mic se amesteca mustarul, mierea si usturoiul;
  • se pun bucatile de carne pe gratar si se gatesc timp de 4 - 5 minute pe fiecare parte;
  • se ung cu amestecul de mustar, miere si usturoi pe fiecare parte si se mai prajesc inca 4 minute;
  • se indeparteaza de pe gratar si se lasa la racit 5 minute;
  • se decoreaza cu busuioc si se serveste impreuna cu salsa de rosii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod