Salsa de rosii:
cateva rosii mici taiate in 4
1/2 borcan cu rosii uscate de soare, in ulei, scurse si tocate
1/4 ceasca busuioc tocat si cateva foi pentru garnitura
1/4 lingura piper cayenne
Sos:
2 linguri mustar Dijon
2 linguri miere
1 lingura usturoi tocat
4 bucati de carne de porc fara os - felii groase
Mod de preparare:
Salsa:
- se amesteca ingredientele.
Carnea:
- se pune gratarul la incalzit;
- intr-un vas mic se amesteca mustarul, mierea si usturoiul;
- se pun bucatile de carne pe gratar si se gatesc timp de 4 - 5 minute pe fiecare parte;
- se ung cu amestecul de mustar, miere si usturoi pe fiecare parte si se mai prajesc inca 4 minute;
- se indeparteaza de pe gratar si se lasa la racit 5 minute;
- se decoreaza cu busuioc si se serveste impreuna cu salsa de rosii.
Posteaza comentariu