2 bucati carne macra de porc
1 sticla de bere
1 ceapa medie taiata in feliute subtiri
8 frunze de salvie maruntite
2 oregano proaspeti, fara frunze, maruntiti
1 mar fara coaja, taiat in feliute subtiri
1/3 ceasca de mustar Dijon
1/4 ceasca ulei de masline
sare si piper dupa gust
Mod de preparare
- se aseaza bucatile de carne intr-un vas si se cresteaza;
- se adauga bere peste carne;
- se imprastie ceapa tocata si feliutele de mar peste carne;
- se presara salvie, oregano, sare si piper;
- se amesteca mustarul si uleiul intr-un vas mic, se acopera si se pune la frigider pentru 60 de minute;
- se incalzeste gratarul si se adauga bucatile de carne, prajindu-se timp de 10 minute pe fiecare parte;
- se pune ceapa si merele pe gratar timp de 10 minute;
- dupa 10 minute de la prajire, carnea se taie felii;
- carnea este servita cu merele si ceapa prajita.
Posteaza comentariu