2 - 1/2 linguri unt
4 bucati de carne de porc fara os
1/4 lingura sare
1/8 lingura de piper negru
2 mere decojite si taiate felii subtiri
1 ceapa mica in felii subtiri (aproximativ 3/4 ceasca)
1 - 1/2 ceasca de morcov ras
2 linguri zahar brun
1 lingura otet balsamic sau otet de mere
1/4 ceasca merisoare uscate
Mod de preparare
- intr-o tigaie cu 1 - 1/2 unt se gatesc bucatile de carne, pe fiecare parte, timp de aproximativ 6 minute;
- se indeparteaza de pe foc si se pastreaza calde;
- in aceeasi tigaie se topeste si restul untului si se gatesc merele si ceapa, amestecand, timp de 4 minute;
- se adauga morcovii si se mai lasa 2 minute;
- se adauga otetul si zaharul si se fierb la foc mic timp de 2 minute;
- apoi se adauga merisoarele;
- bucatile de carne se servesc peste compozitie.
Posteaza comentariu