2 portii
- Somon din conserva - 120g
- Crema de telina cu continut redus de grasime - 1/4 cana (60 ml)
- Iaurt natural 2% - 2 linguri (30 ml)
- Patrunjel tocat - 1 lingura (15 ml)
- Paste manicotti fierte - 2
- Usturoi zdrobit - 1
- Ceapa de Ascalon tocata - 1 lingura (15 ml)
- Busuioc - 1/4 lingurita (1 ml)
- Sare si piper negru dupa gust
- Spanac fiert tocat - 1/4 cana (60 ml)
- Branza cottage 1% - 1/2 cana (125 ml)
Desfaceti somonul in bucatele si zdrobiti oasele. Amestecati delicat somonul, sucul din conserva, crema de telina, iaurtul si patrunjelul. Intr-o tigaie antiadeziva caliti ceapa si usturoiul. Adaugati condimentele. Incorporati spanacul, branza si reincalziti. Umpleti fiecare manicotti cu acest amestec, turnati sosul de somon si puneti intr-un vas la cuptor, la 180 grade Celsius, 15 minute.
Continut pe portie:
- Glucide: 20g
- Grasimi: 5g
- Proteine: 24g
- Calorii: 230
Posteaza comentariu