2 portii
- Telina tocata - 1/3 cana (80 ml)
- Usturoi tocat - 1 catel
- Ciuperci proaspete tocate - 1/3 cana (80 ml)
- Carne de vita fiarta, tocata marunt - 1 cana (250 ml)
- Branza parmezan rasa - 1 lingura (15 ml)
- Cannelloni fierte - 4
- Branza mozzarella degresata rasa - 1/4 cana (60 ml)
- Patrunjel verde proaspat tocat - 1 lingura (15 ml)
Sosul:
- Lapte 2% - 1 cana (250 ml)
- Nucsoara - 1 varf de cutit
- Amidon de porumb - 2 linguri (30 ml)
- Apa rece - 1 lingura (15 ml)
- Patrunjel verde proaspat tocat - 1 lingurita (5 ml)
Caliti ceapa, usturoiul si ciupercile la foc mediu. Puneti de o parte.
Sosul:
Amestecati laptele, condimentele si incalziti la foc mic 5 minute. Adaugati amidonul de porumb diluat in apa si amestecati pana se ingroasa. Luati o parte din sos si adaugati legumele, carnea si branza parmezan. Amestecati bine. Umpleti cannelloni cu amestecul cu carne.Puneti intr-un vas unde ati vaporizat grasime antiadeziva. Turnati deasupra restul de sos. Ornati cu mozzarella, acoperiti si coceti la cuptor timp de 10 minute, la 190 grade Celsius. Descoperiti si mai lasati 2 minute la cuptor gril.
Continut pe portie:
- Glucide: 35g
- Grasimi: 30g
- Proteine: 57g
- Calorii: 644
Posteaza comentariu