2 portii
- Carne de vita tocata - 240g
- Ceapa tocata - 1/2 cana(125 ml)
- Usturoi tocat
- Ciuperci proaspete feliate - 1 cana (250 ml)
- Patrunjel verde tocat - 1 lingura (15 ml)
- Rosii zdrobite - 2 cani (500 ml)
- Busuioc - 1/4 lingurita (1 ml)
- Sare - 1/4 lingurita (1 ml)
- Piper negru - 1/4 lingurita (1 ml)
- Maghiran - 1/4 lingurita (1 ml)
- Branza mozzarella degresata, rasa - 30g
- Macaroane fierte - 1 cana (250 ml)
Fierbeti macaroanele. In acest timp, intr-o tigaie antiadeziva caliti carnea, maruntind-o bine. Scoateti carnea. In aceeasi tigaie, caliti ceapa si usturoiul. Adaugati ciupercile, rosiile si condimentele si puneti din nou carnea de vita. Caliti totul 15 minute, amestecand din cand in cand. Amestecati carnea cu pastele fierte si puneti-le intr-un vas la cuptor, 20-25 minute, dupa ce ati presarat branza rasa. Dati apoi cuptorul pe grill 2 minute, pana ce branza devine aurie.
Continut pe portie:
- Glucide: 67g
- Grasimi: 23g
- Proteine: 39g
- Calorii: 619
Posteaza comentariu