2 portii
- Carne de vita slaba, tocata - 210g
- Bobi germinati clatiti bine - 2 cani (500 ml)
- Suc de rosii - 1/2 cana (125 ml)
- Rosii feliate - 2 mici
- Ardei verde tocat - 1/4 cana (60 ml)
- Ceapa de Ascalon tocata - 2 linguri (30 ml)
- Pudra de ceapa - 1/2 lingurita (2 ml)
- Piper dupa gust
- Busuioc proaspat - 3 frunze
- Maghiran - 1/4 lingurita (1 ml)
- Sare - 1/2 lingurita (2 ml)
Amestecati carnea, pudra de ceapa si piperul. Formati 6 chiftele. Puneti-le pe gratarul din cuptor cu tava de scurgere dedesubt, circa 15 minute, la 180 grade Celsius. Fierbeti bobii germinati, la foc mediu, circa 15 minute. Combinati restul ingredientelor pentru a face sosul. Fierbeti la foc mediu pana ce ardeiul se inmoaie, aproximativ 15 minute. In acest moment, adaugati chiftelele de carne si continuati sa fierbeti inca 5 minute. Serviti bobii germinati.
Continut pe portie:
- Glucide: 17g
- Grasimi: 14g
- Proteine: 23g
- Calorii: 278
Posteaza comentariu